TunesBank iMovieTool Alt-i-ett videonedlasting hjelper deg med å laste ned filmer og programmer fra OTT-plattformer (2024)

By Justin SabrinaOppdatert på juni 07, 2024

  • Velg ditt språk:
  • English

    Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Finnish French German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Kazakh Korean Malay Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Slovenian Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Oppsummering
TunesBank lanserte en ny alt-i-ett-videonedlaster for å hjelpe brukere med å laste ned strømmevideoer fra flere OTT-plattformer, inkludert Netflix, Hulu, Disney+, HBO Max, Apple TV+, YouTube. Dette verktøyet gjør det mulig for brukere å laste ned filmer og TV-serier av høy kvalitet til datamaskinen i MP4/MKV-format for evig lagring og fleksibel avspilling.

Vi vet alle at on-demand streaming-plattformer som Amazon Prime, Hulu, Netflix, etc. vil bruke kryptering og restriksjoner ved nedlasting og avspilling av videoer i den offisielle appen. For å forbedre brukernes seeropplevelse for streaming, introduserer TunesBank en alt-i-ett videonedlaster. De TunesBank iMovieTool hjelper brukere med nedlasting av streaming videoer i høy kvalitet til MP4, MKV og omgå offisielle nedlastingsbegrensninger på OTT-sider for å se videoer hvor som helst på en problemfri måte! Den er i stand til å laste ned filmer, TV-serier og originale videoer fra Amazon Prime, Netflix, Hulu, Disney Plus, HBO Max, Apple TV+ og YouTube uten en Premium-konto!

Fremragende funksjoner i TunesBank alt-i-ett videonedlasting

#1. Dekrypter DRM og fjern annonser
Vanligvis trenger vi et Premium-abonnement for å nyte annonsefritt videoinnhold på Netflix, Disney Plus, Hulu, Max, osv. Med TunesBank iMovieTool kan til og med annonsestøttede brukere fjerne annonser fra streaming av videoer og laste ned forskjellige filmer og serier for å se offline! Dette verktøyet kan også hjelpe deg med å dekryptere DRM-beskyttelse av streaming av videoer mens du laster dem ned.

2#. Innebygd nettleser
Programvaren integrerer en nettspiller, noe som gjør det enklere å søke etter videoinnhold. Du kan skrive inn navnet eller nøkkelordet til streaming av filmer eller TV-programmer i søkefeltet, det vil vise all relatert videokilde på skjermen! En annen måte å søke etter videoer på er å lime inn videolenken direkte. Du kan enkelt få de ønskede videoene uten den offisielle streamingvideoappen!

3#. Støtter populære videoformater
Normalt har du 2/7 dager på deg til å begynne å se videoene i den offisielle appen. TunesBank All-in-One Video Downloader lar brukere laste ned filmer og TV-serier til datamaskinen i MP4- eller MKV-format. De nedlastede videoene vil aldri utløpe! De kan beholde videoene for alltid og se dem videoer offline på datamaskinen. I tillegg kan videoene til og med flyttes til smarttelefon, nettbrett, USB-disk, SD-kort og flere enheter for offline visning!

4#. HD-kvalitet og rask hastighet
Takket være den avanserte teknikken kan TunesBank iMovieTool laste ned streaming av filmer og programmer fra flere plattformer med 50X lynhastighet! Enda bedre, den støtter batch-modus, noe som betyr at brukere kan laste ned flere filmer eller en hel episode/sesong samtidig. For å gi deg den perfekte seeropplevelsen kan den lagre videoer i full HD 1080p, 720p med originale videometadata, samtidig som den bevarer EAC3 5.1-lydspor.

5#. Flerspråklig undertekst og lydspor
når du laster ned streaming av filmer og programmer, vil TunesBank All-in-One Video Downloader automatisk oppdage det originale lydsporet og underteksten. Videre gir den deg også muligheten til å velge ønsket språk du vil laste ned. I mellomtiden lar nedlasteren deg lagre undertekster som Lagre undertekster som myke undertekster, eksterne undertekster eller harde undertekster.

Hvordan bruke TunesBank alt-i-ett videonedlaster?

Trinn 1. Velg en OTT-tjeneste
Etter installasjonen starter du TunesBank All-in-One Video Downloader, og velger en strømplattform.

TunesBank iMovieTool Alt-i-ett videonedlasting hjelper deg med å laste ned filmer og programmer fra OTT-plattformer (36)

Logg deretter inn på kontoen din for å få tilgang til TunesBanks innebygde nettspiller.

TunesBank iMovieTool Alt-i-ett videonedlasting hjelper deg med å laste ned filmer og programmer fra OTT-plattformer (37)

Trinn 2. Søk etter ønskede videoer
Deretter kan du skrive inn navnet for å søke etter ønsket film eller program.

TunesBank iMovieTool Alt-i-ett videonedlasting hjelper deg med å laste ned filmer og programmer fra OTT-plattformer (38)

Eller kopier og lim inn videolenken i søkefeltet.

TunesBank iMovieTool Alt-i-ett videonedlasting hjelper deg med å laste ned filmer og programmer fra OTT-plattformer (39)

Trinn 3. Tilpass utdataparametere
Klikk på "Gear"-ikonet øverst til høyre. I popup-vinduet endrer du utdataparametrene som videoformat, videokvalitet, videokode, lyd og undertekstspråk.

TunesBank iMovieTool Alt-i-ett videonedlasting hjelper deg med å laste ned filmer og programmer fra OTT-plattformer (40)

Trinn 4. Begynn å laste ned videoer
Klikk deretter på "Last ned"-ikonet for å laste ned film eller show til datamaskinen din.

TunesBank iMovieTool Alt-i-ett videonedlasting hjelper deg med å laste ned filmer og programmer fra OTT-plattformer (41)

Deretter kan du finne den nedlastede videoen ved å klikke på "Historikk"-ikonet, og gå til utdatamappen for å se den offline.

TunesBank iMovieTool Alt-i-ett videonedlasting hjelper deg med å laste ned filmer og programmer fra OTT-plattformer (42)

System Krav

Windows OS: Windows 11/10/8.1/8/7 (32 bit og 64 bit)
Mac os: Mac OS X 10.11 og nyere

Prisplan

  • 1-års abonnement: USD 99.95 for 1 enhet
  • Enkelt livstidsabonnement: USD 189.95 for 1 enhet

konklusjonen

TunesBank Inc er ledende innen multimediaprogramvareindustrien. Den har som mål å øke brukernes opplevelse av streaming av video- og musikktjenester. TunesBank All-in-One Video Downloader tilbyr en potent løsning for nedlasting av filmer og TV-serier fra Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, Disney+, HBO Max, Apple TV+ og YouTube. For de som ønsker å fortsette å strømme videoer for alltid og nyte fleksibel avspilling, er TunesBank All-in-One Video Downloader verdt et forsøk.

I tillegg til disse alt-i-på videonedlasterne, lanserte TunesBank også frittstående videonedlastere for populære streamingplattformer på forespørsel, inkludert Amazon Video Downloader, Hulu Downloader, HBO Max Video Downloader, Disney Plus Downloader, Apple TV Plus Downlaoder og Netflix Video Nedlaster.

Relaterte artikler
  • Hvordan se Prime Video uten annonser
  • Hvordan laste ned Disney Plus-filmer og TV-serier
  • Hvordan laste ned Netflix-filmer til datamaskinen
  • Beste 4K-videokonverterer: Hvordan oppskalere 1080P-video til 4K

TunesBank iMovieTool

Tilbake til >>

TunesBank iMovieTool Alt-i-ett videonedlasting hjelper deg med å laste ned filmer og programmer fra OTT-plattformer (43)

Justin Sabrina

Justin Sabrina har over 10 års erfaring med innholdsskriving. Hun har spesialisert seg på produktanmeldelser, how-to-guider, tips og triks, topplister osv. om datakryptering, multimediekonvertering, skjermopptak og iOS-opplåsing. Hos UkeySoft utfører hun dyptgående research SEO copywriting og samarbeider med vårt FoU-team for å tilby effektiv programvareløsning, de fleste av artiklene hennes om programvare er nyttige og enkle å lese, og hjelper leseren vår med å enkelt løse problemer ved å bruke programvare eller apper.

Kommentar

  1. Kommentarer er slått av!

Beklager at kommentaren er stengt.

TunesBank iMovieTool Alt-i-ett videonedlasting hjelper deg med å laste ned filmer og programmer fra OTT-plattformer (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Carmelo Roob

Last Updated:

Views: 5983

Rating: 4.4 / 5 (45 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Carmelo Roob

Birthday: 1995-01-09

Address: Apt. 915 481 Sipes Cliff, New Gonzalobury, CO 80176

Phone: +6773780339780

Job: Sales Executive

Hobby: Gaming, Jogging, Rugby, Video gaming, Handball, Ice skating, Web surfing

Introduction: My name is Carmelo Roob, I am a modern, handsome, delightful, comfortable, attractive, vast, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.